Du är här:

GR på Mynewsdesk

GR publicerar löpande pressmeddelanden och nyheter på Mynewsdesklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Nedan visas de senaste artiklarna via RSS flöde.

Följ Göteborgsregionen GR
 • 2019-09-19
  Recept för framgångsrik sfi
  ​Kartlägg varje elev och undersök tillsammans vilka individuella behov och förutsättningar som finns för att studierna ska bli relevanta. Säkerställ också att det finns stöd från rektor och huvudman för att bedriva arbetet. Det är några av de faktorer som visat sig vara framgångsrika för en lyckad...
  Läs mer
 • 2019-09-05
  Utmärkelsen 2019 – och de nominerade är….
  Varje år delas Göteborgsregionens pris för bästa samverkan mellan skola och arbetsliv, Utmärkelsen, ut till skolor, yrkeslärare och företag i Göteborgsregionen. Nu kan vi äntligen presentera vilka de nominerade är!
  Läs mer
 • 2019-09-03
  NYTT KRAFTTAG KRING HÅLLBART MODE PÅ HELDAGSFESTIVAL
  Den 7e september öppnas dörrarna till Världskulturmuseet för heldagsevenemanget F/ACT Festival. En festival som vill inspirera västsvenskarna till att aktivera garderoben och utmana modebranschen. Arrangörerna Swedish Fashion Council, Re:textile och Göteborgsregionen vill visa och inspirera...
  Läs mer
 • 2019-06-26
  Slutantagningen till gymnasieskolan är klar - 89% är antagna till valt program
  I dag presenteras slutantagningen till gymnasieskolan inom Göteborgsregionen.
  10 513 elever har antagits vid såväl kommunala som fristående skolor i regionen, varav 76% till sitt förstahandsval. Sökande elever tar del av sitt antagningsresultat som inloggad på indra2.se, under Mitt gymnasieval.

  Läs mer
 • 2019-06-19
  Inbjudan pressträff onsdag 26 juni: Slutantagning till gymnasieskolorna i Göteborgsregionen 2019
  Onsdag 26 juni får över 12 000 elever som sökt till en gymnasieutbildning i Göteborgsregionen besked rörande sitt gymnasieval. I samband med detta bjuds media in till pressträff.
  Läs mer

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund