Mötesplats Funktionshinder i ord & bild

Tips på filmer, verktyg och användbara webbsidor är något av det du hittar i dokumentationen från Mötesplats Funktionshinder. Här hittar du också sammanfattningar av seminarier och massor av härliga bilder på utställare och besökare.

Den 10–11 oktober kom funktionshinderverksamheter från hela Göteborgsregionen till Eriksbergshallen för att visa upp och berätta om sitt arbete.

– Det var glädjande att se alla goda möten, kunskapsutbytet, skratt och viktiga utvecklingsfrågor diskuteras, många med fokus på inflytande, bemötande och delaktighet, säger Nicholas Singleton, projektledare Mötesplats Funktionshinder. 

Nu finns en sammanfattning av Mötesplats Funktionshinder 2017 i ord & bild.

I dokumentationen hittar du referat från många av seminarierna och massor av tips på film, användbara webbsidor, verktyg med mera. Dessutom innehåller dokumentationen en mängd bilder som Selma media tog under Mötesplatsen.

– För många är dagarna ett kärt återseende av tidigare kollegor, brukare och verksamheter, men också tillfälle att knyta nya kontakter och dela med sig av erfarenheter och idéer, säger Nicholas.


Ladda ner

 

Kontaktperson på GR: Nicholas Singleton

Senast uppdaterad: 2017-10-23 

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund