Till dig med Sveriges viktigaste jobb: Välkommen till årets Läromedelsmässa den 7-8 maj!

På mässan lär du dig mer om vad som är på gång i Göteborgsregionens arbete kopplat till spel och lärande, skolans digitalisering, film och media, läromedelshantering, spännande framtidsperspektiv och pedagogik. Att besöka mässan är givetvis kostnadsfritt.

Varje år arrangerar vi en av Sveriges största läromedelsmässor för alla som arbetar inom förskola, grundskola och särskola.

Detta är en mötesplats med inspiration kring digitala, analoga och taktila läromedel samt aktuella trender där ett stort antal av Sveriges ledande läromedelsproducenter och förlag presenterar sina aktuella läromedel.

Mer information

Mässans öppettider: 7-8 maj 2019 kl. 13.30-17.30

Var: Eriksbergshallen i Göteborg

Entré: Att besöka mässan är kostnadsfritt, men du behöver anmäla ditt besök i förväg.

Läs mer och anmäl dig på: Anmälan till mässan är nu stängd


Varmt välkommen!

Senast uppdaterad: 2020-01-24 

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund