Ny version av syvonline.se lanseras idag

Idag lanseras en ny och uppdaterad version av sajten syvonline.se, som erbjuder inspiration, omvärldsbevakning och metoder för alla som jobbar med studie- och yrkesvägledning och skola-arbetslivssamverkan.

Syvonline drivs av GR Utbildning med stöd av Västra Götalandsregionen, med syftet att stötta verksamheter i arbetet med att göra studie- och yrkesvägledning till hela skolans ansvar och att bidra till likvärdighet.

- Syvonline är ett verktyg som funnits i flera års tid. Utifrån feedback från våra medlemmar har vi nu utvecklat innehåll, utseende och funktioner för att sajten ska vara så tillgänglig och användarvänlig som möjligt, säger Emma Theiland Nilsson, projektledare.

En förändring som gjorts är att alla användare nu kan bidra med egna metoder, material och länkar. Detta för att hålla innehållet så aktuellt och verksamhetsnära som möjlighet.


Kontaktperson på GR: Emma Theiland Nilsson 

Senast uppdaterad: 2018-03-14 

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund