Multimediastudion producerar fler filmer för Handelsrådet

I syfte att visa upp olika yrken inom handeln producerar GR Multimediastudion i samarbete med Handelsrådet olika yrkesfilmer. Nu är ytterligare några filmer klara.  

Onlinemarknadsförare, e-Commerce Manager, UX-Designer och dataanalytiker är några exempel på filmer som producerats. Samtliga går att se på yrkeskartan.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
 
Därtill produceras nu filmer kring digitaliseringen i handeln. Detta eftersom digitaliseringen medför en omfattande strukturomvandling för branschen som påverkar bland annat företagens affärsmodeller, hur konsumenter handlar, de anställdas vardag, handelns fysiska närvaro i stadsmiljön och branschens framtida kompetensbehov.

Bland annat intervjuas forskare och branschfolk om bland annat automatisering i handeln, nya affärsmodeller, internationalisering, kundrelationer, kunderbjudanden och varuflöden. Filmerna kommer att vara klar under juni. 

 

Kontaktperson på GR:  Lars Carlsohn

Senast uppdaterad: 2018-05-09 

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund