Nyheter från GR Utbildning via RSS

Vad är RSS? Via RSS kan du hålla dig uppdaterad med de senaste nyheterna på www.grkom.se/utbildninglänk till annan webbplats på ett bekvämt sätt.

Du får nyheterna i en kort version till din RSS-läsare så fort de publiceras. Vill du läsa mer kan du klicka vidare till källan och läsa hela texten.

Hur gör jag för att prenumerera på ett RSS-flöde? För att prenumerara på ett RSS-flöde behövs först och främst en RSS-läsare. De flesta nyare versioner av Internet Explorer, Firefox, Safari och Opera har inbyggda funktioner för att upptäcka och prenumerera på RSS-flöden.

RSS-läsarna fungerar lite olika, men principen är att man anger länkar till de RSS-flöden man vill prenumerera på.

Att prenumerera på nyheter från GR Utbildning är kostnadsfritt.

»  Länk till GR Utbildnings RSS feedlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund