Nu släpps biljetterna till Sex, unga och skolans roll

Idag öppnar anmälan till den uppskattade konferensen Sex, unga och skolans roll. Konferensen fyller 10 år i år och går av stapeln den 1/11 på Burgårdens konferenscenter i centrala Göteborg.

Sedan 2008 har Närhälsan Kunskapscentrum för sexuell hälsa och Pedagogiskt Centrum arrangerat den årliga konferensen Sex, unga och skolans roll under skolans stora fortbildningsvecka, v.44. Konferensen har ett nytt tema varje år men utgår alltid från sexuell och reproduktiv hälsa och rättigheter.

Dagen innehåller föreläsningar, seminarier, utställare och mingel och som en del av vårt 10-årsfirande kommer årets seminarier ha särskilt fokus egna projekt och verksamheter.

Konferensen är kostnadsfri och riktar sig till personal som arbetar med unga inom skola och hälso- och sjukvård i hela Västra Götaland.

  • Anmäl dig till konferensen  härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontaktperson på GR: Thomas Lidén

Senast uppdaterad: 2017-08-30 

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund