Läromedelsmässa i Eriksbergshallen 7-8 maj 2019


En mötesplats med inspiration kring digitala, analoga och taktila läromedel, samt aktuella trender och lärmiljöer. Läs mer och anmäl dig på goteborgsregionen.se/laromedelsmassa


Lärmiljö

Nu förstärker vi arbetet med lärmiljö och digitalisering och erbjuder alltifrån korta inspirationspass till längre processtöd för förskola och skola.

Hur kan ni tillsammans med förskolans yngre utforskare arbeta med media- och informationskunnighet (MIK) och hur ser progressionen ut genom hela grundskolan? Hur kan ni skapa samarbete mellan förskola och skola genom virtuella möten? Och vad behöver vi rusta våra tonåringar med när det handlar om integritet på nätet?

Vi arbetar processinriktat med digitalisering där utforskande, kreativitet och det gränsöverskridande arbetet mellan olika miljöer, redskap och material och förhållningssätt är i fokus.


Våra fokusområden är:


Kontakt:
Malin Johansson
Henrik Krantz

 

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund