Vad händer i kommunerna?

På denna sida kan följa vad kommunerna som deltar i Modig gör i sina lokala projekt.

Under hösten 2019 fick digitaliseringsombuden i kommunerna utbildningar i bland annat pedagogik, presentationsteknik och implementering. Nu är de i gång och utbildar sina kollegor i kommunerna.

Härryda kommun

Länk till Härryda kommuns webbsida om Modiglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kungälvs kommun

I Kungälvs kommun ingår cirka 220 medarbetare och 15 chefer i projekt Modig.
Länk till Kungälvs kommuns webbsida om Modiglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Stenungsunds kommun

Medarbetare inom äldreomsorgen och hemtjänsten i Stenungsund är med i projektet. Det kan till exempel vara undersköterskor, vårdbiträden, personliga assistenter, utvecklingsledare och chefer. I Stenungsund har sex digitaliseringsombud utsetts för att hjälpa till att utbilda och stötta sina kollegor. Det kan vara allt från att kunna logga in och använda datorn på rätt sätt, till att få utbildning i ett verksamhetssystem. Länk till Stenungsunds kommuns webbsida om Modiglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster


Tillbaka till Modigs huvudsida

Senast uppdaterad: 2020-03-19 

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund