Yrkesresan – nu även för vana socialsekreterare

Nu har vi öppnat upp nivån ”Van” i Yrkesresan, så att den som har jobbat 2–5 år som socialsekreterare får tillgång till kurser som är framtagna för vana.

Yrkesresan, som erbjuder introduktion och kompetensutveckling för socialsekreterare inom myndighetsutövning barn och unga, är uppbyggt i tre nivåer. Hittills har nivån ”Ny” varit igång sen maj 2017. Nu har vi även öppnat upp nästa nivå, som riktar sig till vana socialsekreterare.

Chefer och arbetsledare i de berörda verksamheterna har fått information om att de kan skapa konton till sina socialsekreterare som arbetat mellan två och fem år.

– Vi kommer att successivt utöka utbudet på Yrkesresan Van. I dagsläget finns fyra olika kurser öppna för vana, och ytterligare minst fyra kommer att lanseras nästa år, berättar Cristina Dahlberg, projektledare för Yrkesresan.

Har du en fråga om Yrkesresan Van? Kontakta oss på yrkesresan@goteborgsregionen.se eller läs mer på yrkesresan.selänk till annan webbplats


Kontaktperson på GR: Cristina Dahlberg

Senast uppdaterad: 2019-09-03 

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund