Reväst-webbinarium: Digitalisering – beslutsfattande & kommunikation

Välkommen att delta vid Revästs webbinarium den 5 mars. Webbinariet är kostnadsfritt, sprid gärna inbjudan i ditt nätverk.

När: 5 mars 2021, kl. 10.00-12.

Var: Webinar, länk skickas till anmälda 4/3

Anmälan via denna länklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Webinar om digitalisering kopplat till beslutsfattande, ledarskap och kommunikation samt den utveckling vi nu sett till följd av coronapandemin och nya arbetssätt. Vilka är vi i det digitala rummet? Vad händer när vi inte springer på varann, lunchar ihop et cetera?

Nanna Gillberg inleder seminariet genom att prata om tre olika trender som hon ringar in i en kunskapssammanställning respektive forskarantologi för Arbetsmiljöverket, om nya sätt att organisera arbetslivet och arbete till följd av ökad digitalisering: flexibilisering, informalisering/individualisering och byråkratisering.

Petra Lindfors kommer därefter ge sitt perspektiv på välbefinnande och möjliga sociala aspekter på medarbetarnivå kopplat till ökad digitalisering och hemarbete.

Medverkande:

Nanna Gillberg, universitetslektor FEK och biträdande föreståndare för GRI på Handelshögskolan Göteborgs universitet

Petra Lindfors, professor psykologiska institutionen, Stockholms universitet

Moderator: Sigridur Beck, enhetschef forskning- och innovationskontoret, Göteborgs universitet.

Om Reväst
Reväst är ett samarbetsorgan mellan offentlig sektor, näringsliv och akademi kring Västsveriges regionala utveckling. Syftet är att stärka banden mellan de olika aktörerna och öka kunskapen om utvecklingen i Västsverige. Detta görs bland annat genom seminarier, konferenser och samtal, med tyngdpunkt på samhällsutveckling. Göteborgsregionen är medlem i Reväst.


Kontaktperson på GR: Nicholas Singleton

Senast uppdaterad: 2021-02-10 

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund