GR söker en Administratör

Vill du vara med och utveckla storstadsregionen med oss? Ansök om tjänsten senast den 10 juli.

Om Göteborgsregionen

Genom Göteborgsregionen (GR) arbetar 13 kommuner tillsammans för en miljon invånare i Göteborgsregionen. Sedan år 2000 har regionen vuxit med ca 250 000 invånare. Den snabba tillväxten innebär både möjligheter och utmaningar inom de områden som vi arbetar med: utbildning, arbetsmarknad, social välfärd, miljö och samhällsbyggnad.

På GR är vi cirka 200 engagerade kollegor som arbetar för att göra livet bättre för alla som lever och verkar i Göteborgsregionen. Verksamheten ska vara till nytta för medlemskommunerna och samtidigt stärka regionen nationellt såväl som internationellt. En stor del av GR:s verksamhet finansieras med externa medel i form av projektmedel, forskningsbidrag och deltagaravgifter. Våra tre kärnvärden, lyhördhet, handlingskraft och utveckling, är vägledande för vårt arbete. Vill du veta mer om hur vi vill utveckla Göteborgsregionen?

Läs våra mål- och strategidokument Hållbar tillväxt och Verksamhetsinriktning 2017-2019.

Arbetsuppgifter

Inom avdelning Arbetsmarknad och Social välfärd söker vi nu förstärkning i form av ett administrativt stöd. Som administratör kommer du att stötta i såväl ordinarie verksamhet som i projekt.

Kvalifikationer och egenskaper

  • Vi söker dig med eftergymnasial utbildning och som har dokumenterad erfarenhet av minst tre års administrativt arbete.

  • Du ska ha tidigare erfarenhet av att administrera ESF-projekt och det är meriterande om du även har erfarenhet av att arbeta i en forsknings- och utvecklingsmiljö.

  • Du har lätt för att organisera och prioritera ditt arbete. Vidare är du lyhörd och initiativtagande samt trivs i en projektstyrd och utvecklingsorienterad organisation.

GR strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Allmän visstidsanställning under ca ett år med möjlighet till förlängning och utökning.
Omfattning: Deltid 50%
Tillträde: 2019-08-05 eller enligt överenskommelse

Ansökan
Ansök senast: 2019-07-10, urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Ansökan görs endast via Offentliga jobb/Visma Recruit

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Göteborgsregionen (GR) samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande använder vi e-rekrytering i Visma Recruit Offentliga jobb. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktpersoner på GR:

Nicholas Singelton
Gruppchef
Tfn: 031-335 5081 0709-96 84 96

Fackliga Företrädare:

Anders Hemborg
Saco-representant
Tfn: 031-335 5072

Katarina Kjellqvist
Vision-representant
Tfn:031-335 5002
Senast uppdaterad: 2019-06-26 

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund