Idag öppnar gymnasievalet 2021

Idag, den 8 december, öppnar ansökningsperioden för gymnasievalet. Elever kan nu själva registrera sin gymnasieansökan på webben!


Ansökan görs på webben www.indra2.selänk till annan webbplats

Alla elever i årskurs 9 som är folkbokförda i Göteborgsregionen får inloggningsuppgifter hemskickade per post lagom till att ansökningsperioden startar. På ansökningswebben presenteras alla de utbildningar som Göteborgsregionen har att erbjuda och där kan eleverna själva göra sitt gymnasieval fram till den 1 februari klockan 16.00.

Från den 22 december kan inloggade elever se sina betyg och sin behörighet till de olika programmen och det är även via webben som de så småningom kan se sitt antagningsresultat. Den preliminära antagningen presenteras den 15 april.

Eventuella nödvändiga ändringar efter sista ansökningsdag 1 februari görs med hjälp av sin studie- och yrkesvägledare.

Antagningsårets viktiga händelser och datum visas på ansökningswebbens startsidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontakt: gymnasieantagningen@goteborgsregionen.se

Senast uppdaterad: 2020-12-08 

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund