Du är här:


Läromedelsbeställning

Alla kommunala skolor i Göteborgsregionen (GR), samt flertalet fristående, sambeställer sina läromedel via GR.

Genom vår regionala samordning sparar skolorna tid, pengar och miljö samtidigt som GR:s ramavtal med samtliga läromedelsleverantörer säkerställer att alla inköp sker i enlighet med Lagen om Offentlig Upphandling (LOU). Alla beställningar görs i läromedelstjänsten laromedel.goteborgsregionen.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster eller via kommunens inköpsportal.

Nytt system för läromedelsbeställningar

Vi har ett nytt och modernt system för läromedelsbeställningar. Det har utvecklats för att underlätta alla delar i sök- och beställningsproceduren, däribland med bättre möjligheter att följa och få överblick över både aktuella och tidigare beställningar.

Genom att alla användare skapar ett nytt konto vid det första inloggningstillfället säkerställs också vår personuppgiftshantering i enlighet med den nya dataskyddsförordningen, GDPR. Registrering sker enkelt från tjänstens startsida och ger tillgång till ett konto som kan användas för beställning till flera olika skolenheter.

Användare av kommunens inköpsportal fortsätter att beställa därifrån. För andra hittas vår nybyggda ingång på laromedel.goteborgsregionenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Beställ Läromedel
Se strömmande Film & Media

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund