Så påverkas våra kurser av corona/covid-19

Utbildningar, kurser och seminarier som planerats in fram till och med den 30 april skjuts fram till senare tillfällen. Samtliga kursdeltagare har fått information om detta.
Vid frågor, kontakta kurs@goteborgsregionen.se.

Om inte utbudet visas nedan kan det bero på inställningar i din webbläsare. Klicka här för att öppna i nytt fönster.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Praktisk information och villkor

Läs gärna detta innan du bokar

yrkesresan

En satsning för att öka kompetens och stabilitet bland personal i den sociala barn- och ungdomsvården.

Kontakt

Nicholas Singleton
031-335 50 81

Patrick Gruczkun
031-335 51 82

Susanne Vannerberg
031-335 51 31

Karin Westberg
031-335 53 88

Vill du få kursnytt om socialt arbete?

Prenumerationen innebär att du får ett e-postmeddelande, med en klickbar länk till denna sida, när något nytt har publicerats. Du väljer själv när du vill avsluta dina prenumerationer genom att välja "Avsluta prenumeration" ovan.

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund