Medskapande tema på första workshopen i Ljubljana

En första workshop inom SMART-MR har genomförts med temat ”Medskapande inom transportplanering”.

Hur skapas dialog när en stor investering i infrastruktur planeras? Hur kan alla komma till tals utan att någras röster blir dominerande? Detta diskuterades mellan projektets deltagare under en tvådagars konferens i Ljubljana, Slovenien. Deltagarna kommer från åtta europeiska regioner vilket gav en mångfacetterad inblick i frågeställningarna. Mer information om resultaten från workshopen kommer att publiceras i mitten av oktober.

Läs mer om SMART-MRöppnas i nytt fönster

Kontaktperson: Per Kristersson

Workshop SMART-MR i Ljubljana

Violeta Bulc, EU-kommissionär med ansvar för transportfrågor, besökte projektdeltagarna under workshopen i Ljubljana, Slovenien. Bild: Marko Zaplatil, ZRC SAZU

Senast uppdaterad: 2017-11-14 

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund