Mötesplats IFO

Mötesplats IFO är en arena för anställda inom individ- och familjeomsorgen i Göteborgsregionens medlemskommuner. Den 20 november 2020 webbsände vi mötesplatsen för första gången, på grund av rådande omständigheter. Här nedan hittar du dokumentation från dagen.

Läs vår konferensrapport med referat av föreläsningarna

Om Mötesplats IFO

Mötesplats IFO är en arena för anställda inom individ- och familjeomsorgen i GR:s 13 medlemskommuner. Dagens syfte är att vi ska dela med oss av kunskap och erfarenheter till varandra, att inspirera till nytt tänkande och nya perspektiv samt att stärka yrkesrollen.

År 2020 var artonde gången som Göteborgsregionen arrangerar Mötesplats IFO. Konceptet är sig likt men innehållet har förändrats utifrån vad du och dina kollegor har bidragit med.

 

 

Senast uppdaterad: 2020-12-22 

Kontaktpersoner på Göteborgsregionen

Nicholas Singleton
031-335 50 81

Susanne Vannerberg
031-335 51 31

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund