Konferens om jämlik och likvärdig tillgång till en meningsfull fritid

GR är medarrangör till en kostnadsfri konferens den 25 september på temat "Jämlik och likvärdig tillgång till en meningsfull fritid - vad visar forskningen?"

Barnkonventionen anger att barn har rätt till lek, fritid och vila. En antal forskare vid Göteborgs universitet presenterar aktuell forskning och belyser förutsättningarna för jämlik och likvärdig tillgång till fritid för barn.

Konferensen riktar sig dig som är intresserad av forskning som rör barns livsvillkor och fritid.

Webbsändning: Fredagen den 25 september klockan 9.00-12.00

Arrangörer: Barn- och familjeforskarnätverket vid Göteborgs universitet i samarbete med Länsstyrelsen Västra Götaland, Forskningsbaserat utvecklingsarbete vid Göteborgsregionen, Västra Götalandsregionen och Göteborgs stad.

Länk till program och anmälanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Senast uppdaterad: 2020-09-02 

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund